July 18 2017
Austerzlitz Golf Resort ?>

Austerzlitz Golf Resort

…je velice obtížné, ale zajímavé hřiště plné překážek, hlubokých bankerů a umělých jezírek.

Golfové hřiště Austerzlitz projektovala rakouská kancelář Hanse-George Erhardta, která je považována za špičku mezi evropskými golfovými architekty. Nedaleko hřiště v zámeckém parku najdete veřejné hřiště s několika jamkami par 3, které je vhodné pro trénink golfistů nebo seznámení s golfem. Na hřišti nabízí možnost uspořádat firemní turnaj pro bližší seznámení s klienty či teambuilding pro zaměstnance.

“Ve Slavkově si zahrál Usian Bolt, Jim Courier, Roman Šebrle nebo třeba Antonín Panenka.”

Na hřišti se můžete kochat krásnou přírodou nebo vyhlídkovou věží.
Vyhlídková vež na hřišti Austerzlitz ve Slavkově u Brna

Samotný golfový klub vznikl v roce 1994 jako sdružení pro milovníky golfu právě na hřišti ve Slavkově. Od té doby zde golfisté mají k dispozici kvalitní sportovní a společenské zázemí. Členové mají možnost využít hřiště spřáteleného Golf Clubu Skalica, kde mají hru zcela zdarma.

Na Slavkově můžete nově navštívit fittingovou dílnu Golf59, která je již třetí v České republice po Litomyšli Praze. O vaše pohodlí a custom fitting holí se postará fitter Jan Jakoubek.

Kateřina Sedláková
Kateřina píše články o golfu a zpracovává pro vás podklady od našich fitterů a trenérů. Shání pro vás zajímavé informace a zároveň se vám věnuje na našich sociálních sítích.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *