September 26 2017
Poslední turnaj sezóny Milana Vantucha.  ?>

Poslední turnaj sezóny Milana Vantucha. 

V pondělí 25. 9. 2017 proběhl poslední turnaj ze série Czech Teaching Pro-am Tour v Praze na Černém Mostě. Ten si nenechal ujít Milan Vantuch.

Ačkoli máme září, počasí se včera chovalo nečekaně aprílově. Kvůli silnému dešti musel být o hodinu posunutý start turnaje. Následně hráči vyrazili hrát na podmáčené hřiště a podmínky pro hru byly dost nevlídné. Soutěžící byli v průběhu téhož kola zaskočeni vysokými až letními hodnotami. Ale tím rozmary počasí neskončily.

“Podzimní počasí při turnaji potrápilo všechny hráče…”

Většina hráčů ani nestihla dohrát první kolo, jelikož se opět velmi silně rozpršelo. Nastala další neplánovaná pauza. Milana změna počasí zastihla na 13. jamce v paru. Aktuálně měl na kontu 2 bogey a 2 birdie. Po návratu ke hře si na skórkartu připsal další 3 bogey a aprílové kolo ukončil s výsledkem 75 ran 

Bez ohledu na počasí předvedl Milan velmi dobrý výkon, díky kterému se umístil na děleném 5. místě (kompletní výsledky) 

V celé sezóně si vedl Milan Vantuch velmi dobře. Ze čtyř odehraných turnajů Czech Teaching Pro-am Tour se umístil dvakrát v TOP15, jednou na pátém místě a jednou zvítězil. 

Gratulujeme k povedeným výsledkům a děkujeme za dobrou reprezentaci Golf59 na českých golfových hřištích.

Kateřina Sedláková
Kateřina píše články o golfu a zpracovává pro vás podklady od našich fitterů a trenérů. Shání pro vás zajímavé informace a zároveň se vám věnuje na našich sociálních sítích.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *