Březen 6 2017
Vrchol zimní sezóny Golf59 je tu!  ?>

Vrchol zimní sezóny Golf59 je tu! 

Venku začalo jaro a přátelé z golfu se chlubí fotkami z prvních venkovních her. A to znamená nejen novou sezónu, ale také vrchol té zimní a finále Tour Golf59. To se odehraje již tento týden v Indoor centru v Litomyšli.

Dvoukolový závěrečný turnaj se tradičně odehraje na hřišti Celtic Manor. Přičemž letošní novinkou jsou různá odpaliště pro první a druhé kolo.

První kolo můžete odehrát od středy 8. 3. do soboty 11. 3. 2017. Druhé kolo se odehraje v neděli 12. 3. 2017 pro kategorii B od 13:00 a pro kategorii A od 16:00. Po odehrání všech jamek bude slavnostní vyhlášení vítězů z turnaje a samozřejmě i vítězů celé letošní tour.

V neděli se budeme těšit jednak na finalisty, ale také na ostatní účastníky naší tour. Věříme, že své kamarády a spoluhráče přijdete podpořit a vytvoříte skvělou atmosféru jako u finále jamkovky.

PROPOZICE K ZÁVĚREČNÉMU TURNAJI GOLF59 TOUR 

HŘIŠTĚ:

Celtic Manor 

ODPALIŠTĚ (Tees):

Muži:

1.kolo: Kategorie A – YELLOW, Kategorie B – RED 

2.kolo: Kategorie A – WHITE, Kategorie B – YELLOW

PODMÍNKY:

Prvního kola se mohou zúčastnit pouze ti, kteří mají odehrána minimálně 3 kola ze základní části Golf59 Tour. Do druhého kola postupují 4 hráči s nejlepším netto výsledkem z každé kategorie. V případě rovnosti rozhoduje více bodů z druhé devítky atd.

VÝSLEDEK:

Vítězí hráč s nejvyšším počtem netto bodů po dvou kolech.

STARTOVNÉ:

Zdarma

NASTAVENÍ HRY:

Pin:

1.kolo: Default

2.kolo: Hard

DALŠÍ:

Course conditions: Normal

Mulligans: 3 na jedné jamce (pro jistotu v případě chyby)

Gimmies: 6 stop

Max. number of strokes: Unlimited

Beat The Pro: 17. jamka (pouze první kolo)

KONEČNÝ VÝSLEDEK TOUR:

Počítají se 4 nejlepší výsledky z 5ti kol základní části a závěrečného turnaje Golf59 Tour. Vyhlášeni budou 3 nejlepší hráči z každé kategorie.

Kateřina Sedláková
Kateřina píše články o golfu a zpracovává pro vás podklady od našich fitterů a trenérů. Shání pro vás zajímavé informace a zároveň se vám věnuje na našich sociálních sítích.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *