Srpen 10 2016
Na Ypsilonce se Milanovi daří ?>

Na Ypsilonce se Milanovi daří

Na jaře Milan Vantuch exceloval na liberecké půdě, kde se umístil na druhém místě v Czech PGA Tour. Po několika měsících se Milan do Liberce vrátil na jamkovku s posilou, Viktorem Jánošíkem.

Oba hráči spolu odehráli spoustu obdobných soutěží už jako amatéři v Golf Clubu Austerlitz. Takže jsme jen čekali, jaké výsledky jejich společná souhra z minulých let přinese.

Na golfovém hřišti Ypsilon se 25. července sešlo 18 profesionálů a amatérů. Utkali se v jamkovce dvojic, kterou pořádala promotérská společnost Česká 1. První den se „naší“ dvojici hrálo velice dobře, což se odrazilo ve výsledcích a první kolo vyhráli.

Následující den se v semifinále pánové utkali s dvojicí Krejcar – Krejcar. Bohužel v rozstřelu byla lepší dvojice soupeřů. A tak si nakonec zahráli s Kounovským a Ashfieldem o třetí místo, kde již Milan Vantuch s Viktorem Jánošíkem nezaváhali a jasně vyhráli. První příčku zdejší jamkovky obsadil Velenský spolu s Šimkem, kteří i přes počáteční nejistotu zvítězili.

Další informace a především krásné fotografie najdete na stránkách Czech PGA Tour.

Kateřina Sedláková
Kateřina píše články o golfu a zpracovává pro vás podklady od našich fitterů a trenérů. Shání pro vás zajímavé informace a zároveň se vám věnuje na našich sociálních sítích.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *