True Temper ?>

True Temper

Golf59 jako jediné autorizované Performance fitting centrum pro Českou republiku a Slovensko.

Historie inovativních shaftů True Temper začíná kombinací několika nezávislých společností, které se věnují kování. Společnost se na golfových tour pohybuje již od třicátých let 20. století, kdy zde představila ocelové golfové shafty. Do této doby většina profesionálních golfistů používala u svých holí dřevěné shafty.

Následně mladý Byron Nelson zkouší vlastnosti nových ocelových shaftů od True Temperu. Výsledky jsou více než dobré. Svůj švih přivádí k dokonalosti a v roce 1945 vyhrává 18 turnajů. Následně vzniká první mechanický golfový robot pro testování golfových shaftů nazvaný příhodně „Iron Byron“.

„Hrajte své nejlepší výsledky a maximalizujte své schopnosti.“

True Temper

Později v 80. letech se stává True Temper součástí týmu na tour a má pomoci profesionálním golfovým hráčům dosáhnout lepších výsledků. V té době už má v bagu jejich shafty více než 95 % hráčů.

Následně v roce 2014 přichází s novinkou XP Series železnými shafty, které golfistovi během hry dopřejí dostatečně explozivní sílu. True Temper je do současnosti leaderem ve výrobě golfových shaftů a zároveň je i číslo jedna na celosvětových profesionálních tour.

Více informací o značce True Temper a jejich portfoliu produktů najdete na oficiálních stránkách truetemper.com.

Kateřina Sedláková
Kateřina píše články o golfu a zpracovává pro vás podklady od našich fitterů a trenérů. Shání pro vás zajímavé informace a zároveň se vám věnuje na našich sociálních sítích.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *