Duben 7 2016
Golfové turnaje ?>

Golfové turnaje

…a jejich atmosféru si užijete dosyta v indoorcentru, kde pro vás pořádáme turnaje každý druhý týden.

! Podrobnosti k Golf59 Tour 2016/2017 !

Stejně jako v minulých letech, připravujeme v Indoorcentru Litomyšl zimní golfovou tour. Ta je určená jak zkušeným golfistům, studentům akademie, nováčkům, ale i nadšeným rodinným příslušníkům, kteří si chtějí vyzkoušet atmosféru turnaje na vlastní kůži.

„Změřte své síly s ostatními golfisty.“

Golfová tour je tradičně sestavená z 5ti jednokolových turnajů. Ty probíhají v sobotu, ale je možné si dané kolo po domluvě odehrát i jiný den v týdnu. Na závěr celé turnajové sezóny proběhne dvoukolový závěrečný turnaj, do kterého se kvalifikujete skrze turnaje ze základních částí. Přihlásit se je možné na každý turnaj zvlášť. Pouze pro závěrečný turnaj je nutná účast alespoň na třech našich turnajích. Veškeré podrobnosti k jednotlivým kolům i turnaji samotnému se dozvíte v aktualitách na našem blogu a sociálních sítích. V každém z uskutečněných turnajů odměňujeme vítěze a ostatní účastníci získají své body do celé golfové tour indoorcentra Golf59.

Těšíme se na každého, kdo má soutěživého ducha a slabost pro golf!

Kateřina Sedláková
Kateřina píše články o golfu a zpracovává pro vás podklady od našich fitterů a trenérů. Shání pro vás zajímavé informace a zároveň se vám věnuje na našich sociálních sítích.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *