Březen 23 2016
Vega ?>

Vega

Golf59 jako Authorized dealer / Custom Fitter Vegy.

Příběh Vegy začal již před více než 100 lety v Japonsku nedaleko Kobe. Právě tady bylo postaveno první golfové hřiště. Ale v okolí nebyl žádný japonský výrobce golfových holí. Shodou okolností je oblast Kobe známá svou prací s železem, především pro výrobu legendárních samurajských mečů. Právě místní kováři přišli na to, že stejnou techniku je možné použít pro výrobu přesné golfové hole.

„Dotkněte se dokonalé hvězdy. Cesta za dokonalou golfovou holí pokračuje u nás.“

 Vega

A tak jeden zkušený kovář si ve svém rodném městě zřídil výrobu kvalitních golfových holí a vznikla značka Vega. Od té doby neúnavně pracují na vývoji dokonalých holí. Společnost si zakládá na svých talentovaných a zručných řemeslnících, kteří z počáteční suroviny vytvoří nové umělecké dílo. Dalším charakteristickým rysem a chloubou Vegy jsou hlavy vykované pouze z jednoho kusu oceli.

Dva protiklady tradice a moderní doby se odrážejí ve filozofii Vegy, protíná se zde staré s novým a naopak. Neustále pracují s tradiční řemeslnou zručností kování doplněné nejmodernější inovativní technologií finálního opracování.

Více informací o značce Vega a jejich portfoliu produktů najdete na oficiálních stránkách vega-golf.com.

Kateřina Sedláková
Kateřina píše články o golfu a zpracovává pro vás podklady od našich fitterů a trenérů. Shání pro vás zajímavé informace a zároveň se vám věnuje na našich sociálních sítích.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *