January 4 2017
KZG miluje leváky, ženy, seniory! ?>

KZG miluje leváky, ženy, seniory!

Existuje spousta speciálních skupin lidí, kteří mají zvláštní potřeby na své golfové vybavení. Bohužel jsou však opomíjeni. Převážná většina výrobců holí, shaftů, driverů se věnuje výrobě masových produktů. Zapomínají na leváky, ženy, seniory, mládež, která se také věnuje golfu a chce hrát s vhodným vybavením. KZG je však jiná a věnuje svou pozornost i minoritním skupinám, které si zaslouží stejně kvalitní produkty.

V KZG jsou si plně vědomi důležitosti správného vybavení pro hru, aby si golfista neničil své tělo a zároveň si pohyb po hřišti náležitě užíval. Proto svým zákazníkům nabízí široký sortiment hlav jak u želez, dřev i driverů.

Levákům KZG nabízí dokonce 6 různých modelů driverů. Ty pro Vás máme k vyzkoušení v našem Indoor centru v Litomyšli v Golf59. Domluvte si u nás schůzku a najdeme společně ideální typ pro vás.

„20 gramů dole…“

Rozdíly ve fyzických proporcích, ale i věku, pohlaví a zkušenostech se promítají do nároků na golfové vybavení. Díky autorizovaným fitterům jako jsme i my v Golf59, je možné připravit hlavy holí pro nejrůznější požadavky. Avšak ne ve všech případech jsou úpravy možné. KZG však pracuje i s takto specifickými typy a připravují speciální modely, kde si vybere úplně každý golfista.

Například Model LCB je hlava odlehčená oproti standardním modelům o 20 gramů! Díky své atypičnosti vyhovuje golfistům s menší silovou zdatností, což je především mládež, ženy a senioři.

Ze dřev jsou nejvíce využívány modely GF4 a GF2, které lze za pomoci až 4 weighportů a velké šíři závaží nastavit tak, aby odpovídaly odlehčeným železům a individuálním požadavkům hráče.

Užívejte si svou golfovou chvilku naplno a nenechte se dále opomíjet.

Milan Vantuch
Milan patří ke golfovým profesionálům a trenérům. Zároveň pro vás fittuje a vyrábí hole na míru. A rád se podělí o své zkušenosti z praxe fittera a golfisty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *