Červenec 25 2016
Vaše spokojenost je i naše spokojenost – reference ?>

Vaše spokojenost je i naše spokojenost – reference

Jeden z důvodů, proč nás naše práce neustále baví, je vaše spokojenost. Děkujeme za vloženou důvodu nejen autorce, ale všem našim klientům.

„Podělíte se s námi o svou jedinečnou zkušenost s Golf59 i vy? Máte možnost využít našich sociálních sítích (Facebook, Google +, Instagram), nebo nám referenci zašlete na email a my ji zveřejníme stejně jako tu od paní Trněné.

A nyní již slíbená reference…

„Je radost, když člověk v jakémkoli oboru narazí na profesionála a zároveň milého člověka. O to víc, když „ten“ se Vám snaží maximálně vyhovět a Vy nemáte vůbec pocit, že byste jakkoliv a čímkoliv obtěžovali. A přesně tak pohodově se cítíte v kolektivu Golf59.

Na začátku byla snaha najít trpělivého trenéra golfu, který si poradí i se mnou, sportovním antitalentem. Vzhledem ke svému bydlišti jsem hledala na Albatrossu a oslovila mne upoutávka na Milana Vantucha, kde bylo uvedeno, že se věnuje i dětem a handicapovaným lidem. Tak jsem si řekla, že to by tedy mohl zvládnout i mne. A byla to trefa do černého. Milan je nesmírně trpělivý, pohodový, vše krásně vysvětlí a zároveň ukáže. I několikrát a opakovaně, dle potřeby a navíc stále s úsměvem.   A protože sám výborně hraje, máte jistotu, že jeho radám lze 100% důvěřovat.  Na základě mé spokojenosti, možná i viditelného zlepšení, se přidal i můj manžel a Milanova odborného vedení využíváme rádi oba.

„…výborná kombinace trenéra a fittera…“

Samozřejmě, že časem se začalo řešit i vybavení a zde se ukázala výborná kombinace trenéra a fittera. Milan pracuje ve společnosti Golf59, která se zabývá fittováním holí na míru. Mají sice hlavní sídlo, včetně indoor golfu a fitting dílny v Litomyšli, ale výborně vybavenou dílnu mají i na Albatrossu. Zde jsem se zatím stihla vybavit novým driverem.

Společnost Golf59 vede Jiří Votroubek, další profesionál a pohodář každým coulem. S Jirkou jsme se blíže poznali na týdenním golfovém soustředění, které společnost Golf59 pravidelně pořádá. Já a manžel jsme měli možnost se zúčastnit soustředění vloni (2015) v Itálii. Byl to pod vedením Milana týden plný golfu, pod vedením Jirky týden plný dobrého jídla, vína a dokonalého servisu. Letos nám to žel nevyšlo, ale kdykoli příště se budeme snažit využít možnosti pobýt s kolektivem Golf59.

Protože, je radost, když člověk v jakémkoli oboru narazí na profesionála a zároveň milého člověka.“

Irena Trněnáčervenec 2016

PS: Další recenze najdete na našem webu nebo facebookových stránkách.

Kateřina Sedláková
Kateřina píše články o golfu a zpracovává pro vás podklady od našich fitterů a trenérů. Shání pro vás zajímavé informace a zároveň se vám věnuje na našich sociálních sítích.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *