Květen 5 2016
Royal Collection ?>

Royal Collection

Golf59 jako Autorized Custom fitter Royal Collection.

Royal Collection Golf ve své produkci fairway dřev navazuje na slavný SONARTEC, který začal jako první vyrábět dřeva s titanovou lící. Jejich první vyrobené hole s „dented sole“ designem i poslední kousky z Tour VS FW jsou mezi hráči velice oblíbené. Proměna produktového designu holí je přirozeným vývojem u všech značek. Ale Royal Collection si je vědoma své výjimečnosti a jedinečnosti, proto od počátku svůj design pozměnila jen nepatrně.

„Naše motivace a odhodlání jsou neoblomné.“

Royal Collection

Již od počátku je Royal Collection považováno za značku určenou především pro pokročilé hráče a Tour profesionály. V Japonsku jsou vnímáni jako jedničky mezi výrobci fairway dřev a hybridů již několik let po sobě. Nám v Golf59 se také nejvíce líbí jejich hybridy a fairway dřeva, která využíváme při výrobě vašich holí.

Svou pečlivou prací v Royal Collection pomáhají k výborným výsledkům hráčům Tour. Pro všechny golfisty je však Royal Collection synonymem hratelnosti, přínosu a především požitku ze hry.

Více informací o značce Royal Collection a jejich portfoliu produktů najdete na oficiálních stránkách rc-golf.com.

Kateřina Sedláková
Kateřina píše články o golfu a zpracovává pro vás podklady od našich fitterů a trenérů. Shání pro vás zajímavé informace a zároveň se vám věnuje na našich sociálních sítích.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *