Prosinec 15 2016
ORKA ?>

ORKA

Golf59 je Centre of excellence a Top 100 Club builders ORKA.

ORKA je britská golfová značka, která se pyšní více než 40 různými oceněními napříč 20 zeměmi Evropy. Zároveň si vybudovala velice dobrou pověst naslouchající a chápavé společnosti. ORKA se stala velice rychle jednou z nejlepších společností na trhu s železy, wedgemi a puttery. A to zejména pro širokou nabídku, která obsahuje produkty od drahých kovaných speciálů po lité modely dostupné golfistům s napjatým rozpočtem.

Při výrobě produktů používá japonské materiály a dostupné techniky nejen na fitting, ale i samotnou stavbu holí. Společnost se ve své filozofii snaží o pochopení, ale také přizpůsobení klientově zájmu. Díky produktům ORKA umíme vyrobit perfektní sadu golfových holí s ideálním řešením.

„Jste jedineční. A my si myslíme, že vaše hole by měly být stejně jedinečné jako vy.“

ORKA

Fitterská centra značky ORKA naleznete po celém světě a neustále přibývají další nová, jelikož golfový svět si začíná uvědomovat důležitost samotného fittingu. Ten je prospěšný pro každého hráče golfu a nejen profesionály.

Více informací o značce ORKA a jejich portfoliu produktů najdete na oficiálních stránkách orkagolf.com.

Kateřina Sedláková
Kateřina píše články o golfu a zpracovává pro vás podklady od našich fitterů a trenérů. Shání pro vás zajímavé informace a zároveň se vám věnuje na našich sociálních sítích.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *