Leden 25 2017
 O profesionála víc… ?>

 O profesionála víc…

…mají nejen čeští golfisté, ale především my v Golf59. Na konci října 2016 totiž Milan Vantuch úspěšně splnil závěrečné zkoušky PGA C. A proto přinášíme krátký report ze zlomového okamžiku kariéry našeho trenéra a fittera Milana.

V golfovém areálu ve Zbraslavi proběhly závěrečné zkoušky sedmi studentů vzdělávacího systému PGA C. Ti museli projít náročným tříletým studiem, splnit své studijní povinnosti a na závěr složit zkoušku.

Milan Vantuch při video analýze švihu
Milan Vantuch při video analýze švihu

Zkouška se skládá ze souhrnného písemného testu, video analýzy žáka, praktické zkoušky v demo a výukové hodiny. Ke splnění podmínek je třeba v každé z jednotlivých částí mít více než 40% úspěšnost, což je známka 3.

Viktor Janošík při praktické zkoušce v DEMO.
Viktor Janošík při praktické zkoušce v DEMO.
Milan Vantuch při praktické zkoušce v DEMO.
Milan Vantuch při praktické zkoušce v DEMO.

Nejlépe si při zkouškách vedli Milan Vantuch a Viktor Janošík, kteří uspěli za 1. Možná si na Viktora Janošíka pamatujete z předchozího článku, kde společně odehráli turnaj na Ypsilonce (číst celý článek).

Úspěšní žáci 3. ročníku po vykonané zkoušce.
Úspěšní žáci 3. ročníku po vykonané zkoušce.

Milan je více než spokojený se svým výsledkem a my s ním. Takže ještě jednou velmi gratulujeme (i ostatním úspěšným golfistům) ke krásnému výsledku nelehké zkoušky a těšíme se na „novou“ éru spolupráce.

Přečtěte si i další články o zkouškách PGA C:

Kateřina Sedláková
Kateřina píše články o golfu a zpracovává pro vás podklady od našich fitterů a trenérů. Shání pro vás zajímavé informace a zároveň se vám věnuje na našich sociálních sítích.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *