Leden 31 2016
Lamkin ?>

Lamkin

Golf59 jako fitter Lamkin.

Společnost Lamkin založil roku 1925 v Chicagu Elver B. Lamkin. Jako první výrobce kožených golfových gripů se stal rychle jedničkou na trhu a často preferovanou značkou prémiovými výrobci holí.

Od roku 1960 vyrábí kaučuk a syntetickou pryž, která golfistovi poskytuje více konzistentní a zároveň i cenově dostupný prvek. Společnost se neustále snaží pokračovat v revolučních objevech nových materiálů, struktur a výrobních procesů golfových gripů, aby hráčům poskytli funkční výkonností výhodu.

 „Naším cílem je zajistit golfistovi jistotu, stabilitu a pohodovou hru.“

Lamkin

Po více než 90 letech působení je Lamkin jedním z nejdůvěryhodnějších a nejspolehlivějších producentů gripů. V současnosti se na ně obrací miliony amatérských a profesionálních hráčů po celém světě.

Ve společnosti Lamkin věří v unikátní vášeň, kterou je poháněn každý golfista. A právě tuto vášeň v Lamkin sdílejí a snaží se ji neustále podporovat. Zároveň věří, že každý ze zákazníků přispívá k jejich úspěchu a zlepšení. I proto jsou zákazníkova očekávání jejich hlavní prioritou a kritériem.

V Lamkin vnímají každého zaměstnance za součást své velké rodiny a jejich spokojenost, dobré zacházení jsou pro ně charakteristické. Také se neúnavně snaží zlepšovat, mnoho prostředků tak vkládají do vývoje a výzkumu, které by pomohly hráčům k ještě lepším zážitkům z golfu.

Více informací o značce Lamkin a jejich portfoliu produktů najdete na oficiálních stránkách lamkingrips.com.

Kateřina Sedláková
Kateřina píše články o golfu a zpracovává pro vás podklady od našich fitterů a trenérů. Shání pro vás zajímavé informace a zároveň se vám věnuje na našich sociálních sítích.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *