Leden 15 2016
KZG ?>

KZG

Golf59 je jediným autorizovaným fitting centrem KZG pro Českou republiku a Slovensko.

KZG se řadí k předním producentům vlastního špičkového golfového vybavení. To ve výborné kvalitě nabízí po celém světě. KZG spolupracuje pouze s profesionálními ClubFittery, které si sami pečlivě vybírají a testují. Golf59 je opakovaně KZG ohodnocen World´s Top 100 Clubfitters.

Vysoká kvalita želez, patentované technologie, vynikající design a perfektní znalost řemesla stojí peníze. KZG si však zakládá na tom, že neprodává předražené produkty. KZG totiž neutrácí miliony dolarů do reklamy na světových tour a sponzoringu hráčů. Finance raději vkládá do nových technologií a vývoje. Ve své marketingové filozofii sází na spokojenost jednotlivých klientů a jejich reference.

„KZG miluje leváky. KZG miluje ženy. KZG miluje seniory,…“

KZG

Prestiž KZG podporuje také jejich odborný fitting a stavba holí s individuálním přístupem ke golfistovi rozmanitých hráčských úrovní. Hole vyrobené na míru zaručují hráčům rychlejší zlepšení hry podle jejich schopností a možností.

KZG pečlivě připravuje řadu modelů, tak aby vyhovovaly individuálním potřebám golfisty dle jeho dovedností a schopností, síly, velikosti, preference i rozpočtu. S touto filozofií se v Golf59 naprosto ztotožňujeme a snažíme se spolu s KZG ušít bag na míru všem hráčům. Všichni v KZG i celosvětové síti jejich profesionálních fitterů jsme pyšní na to, že pomáháme golfistům k tomu správnému prožitku ze hry.

Více informací o značce KZG a jejich portfoliu produktů najdete na oficiálních stránkách kzg.com.

Kateřina Sedláková
Kateřina píše články o golfu a zpracovává pro vás podklady od našich fitterů a trenérů. Shání pro vás zajímavé informace a zároveň se vám věnuje na našich sociálních sítích.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *