Duben 21 2017
Jsme přispěvateli časopisu Golf! ?>

Jsme přispěvateli časopisu Golf!

Máme pro vás novinku, která nám dělá ohromnou radost. Od dubna jsme se stali přispěvateli českého časopisu Golf, který vychází již 24 let.

A co se od nás dozvíte?

V prvním článku se Jiří Votroubek rozepsal o problému mnoha nezkušených golfistů. Ti si totiž velmi často myslí, že fitting je určen pouze profesionálům a hráčům se single hendikepem. Přitom právě u začátečníků udělá velmi důležitou práci a pomůže k odpovídajícím výsledkům. („Nejsem natolik dobrý, abych potřeboval na míru vyrobené hole“)

Jsme přispěvateli časopisu Golf!

Ve druhém článku se Milan Vantuch podělil o svou zkušenost z praxe trenéra, kdy „pouhý“ špatný grip natropil spoustu škody. Nejistý úchop málem způsobil, že hráčka nadobro přestala s golfem. („Dlouhé i krátké prsty potřebují správný grip…“)

A poslední článek týkající se Golf59 patří značce KZG. Ta ve své tiskové zprávě uvedla, že jsme se znovu s Golf59 dostali do The World’s Top 100 ClubFitter, na což jsme náležitě pyšní. („Fitteři z Golf59 obhájili své místo v první světové stovce“)

Všem golfistům doporučujeme prolistovat časopis a přečíst si nejen naše články. A pokud nemáte po ruce tištěnou verzi koukněte na dvojstranu od nás (a o nás) na následujícím odkazu – ČTĚTE ONLINE.

Golf59 nově přispívá do prestižního časopisu Golf59.

Kateřina Sedláková
Kateřina píše články o golfu a zpracovává pro vás podklady od našich fitterů a trenérů. Shání pro vás zajímavé informace a zároveň se vám věnuje na našich sociálních sítích.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *