Červen 20 2017
Vydařený ČSOB turnaj  ?>

Vydařený ČSOB turnaj 

Na konci května proběhl na golfovém hřišti Mladé Buky tradiční turnaj ČSOB, který společnost pořádá pro své klienty. Novinkou letošního roku byla čerstvá spolupráce s námi – Golf59.

30. 5. 2017 – hřiště Mladé Buky

V průběhu celého dne měli hráči možnost si nechat změřit svůj švih na zařízení GC2 a HMT. Zároveň jim bylo k dispozici zařízení SAMPutt Labu, díky kterému jsme zanalyzovali hráčům puttovací úder. Dále jsme pro zúčastněné připravili velké množství různých holí, které si mohli vyzkoušet na vlastní kůži.

Každý účastník turnaje obdržel balíček Golf59, ve kterém byl především voucher na kontrolu bagu a 90ti minutový dynamický fitting, ve kterémkoli fitting studiu Golf59 (Litomyšl, Albatross Golf academy a Austerlitz golf resort).

A jakožto sponzor jsme připravili ceny pro vítěze turnaje. Kvalitní čepici Golf59 získali vítězové vložených soutěží.

Na vítěze jednotlivých kategorií také čekal voucher v hodnotě 3 500 Kč na výrobu wedge KZG X95 na míru. Z výhry se těší Martin Tichý, Ladislav Jebavý a Vladimír Gernát.

Hlavní cenou celého turnaje byl poukaz v hodnotě 6 500 Kč na výrobu putteru Dave Hicks opět na míru, který měl obdržet vítěz kategorie na brutto. Tím se však stal Martin Votroubek z Golf59 a proto svou výhru předal dalšímu v pořadí, kterým byl Dominik Špaček.

Celý turnaj se nesl v přátelské atmosféře a už teď můžeme říct, že se moc těšíme na další ČSOB turnaji ve vaší společnosti.

Galerie fotografií z turnaje:

Vítězové jednotlivých kategorií:

  • Tichý Martin kat. 0-18
  • Jebavý Ladislav kat. 18,1-36
  • Gernát Vladimír kat. 36,1-54

Vítěz na brutto:

  1. Martin Votroubek
  2. Dominik Špaček
Kateřina Sedláková
Kateřina píše články o golfu a zpracovává pro vás podklady od našich fitterů a trenérů. Shání pro vás zajímavé informace a zároveň se vám věnuje na našich sociálních sítích.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *