Červenec 5 2016
Proč navštěvovat indoor centrum v zimě i v létě? ?>

Proč navštěvovat indoor centrum v zimě i v létě?

Golfovou procházku za hezkého počasí nemůže nahradit snad vůbec nic. Ale jsou i případy, proč by měl golfista do indoor centra zavítat i v průběhu letních měsíců…

Pohyb na čerstvém vzduchu má své jedinečné kouzlo. Zelená tráva venkovního greenu je balzámem pro oči a duši. Na druhou stranu nedokáže poskytnout ideální podmínky pro získání přesných metrů vašich holí. Také změření vzdáleností odpalu je vcelku komplikované a ve výsledku vám nepřinese přesné hodnoty.

„Poznejte své slabiny a pak hurá zpátky na golfové hřiště…“

V indoor centru na golfovém simulátoru zjistíte vzdálenost i další vlastnosti vzápětí po odpalu každé z vašich ran. Ty je možné mezi sebou porovnávat a poznatky využít ve spolupráci s trenérem ke zlepšení hry.

I v případě nepříznivého počasí pro hraní golfu je lepší vyměnit venkovní trénink za útulné prostory Indoor centra Golf59. Díky tomu nepřijdete o nové poznatky z tréninku, ani o svou pravidelnou dávku golfu. Zároveň hrajete se stejnými míčky jako na venkovním hřišti.

Až přestane foukat vítr a opět vysvitne slunko, můžete vyrazit zpátky do přírody.

Milan Vantuch
Milan patří ke golfovým profesionálům a trenérům. Zároveň pro vás fittuje a vyrábí hole na míru. A rád se podělí o své zkušenosti z praxe fittera a golfisty.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *