Březen 2 2016
Miura ?>

Miura

Golf59 jako Authorized dealer a Custom Fitter Miura.

Japonská značka Miura svým zákazníkům nabízí pestrou škálu modelů, které jsou založeny na technice, ale i stylu, aby hůl golfistovi seděla podle schopností, technických i fyzických potřeb. Zároveň existují dva základní principy designu golfových holí, které nesmí být měněny.

První z nich je technický design, což souvisí s tím, že golfová hůl musí fungovat podle daných technických parametrů, které řeší velikost, hmotnost či těžiště. Samotný zakladatel značky Katsuhiro Miura studuje technickou stránku hole téměř 50 let a zvládá nejen jednotlivé aspekty, ale především vzájemný vztah mezi nimi. Jednoduše řečeno v sobě každá golfová hůl Miura spojuje perfektní kombinaci vzájemně propojených technických prvků.

„Čím více je přitažlivosti mezi golfistou a jeho holí, tím větší důvěru má golfista ve své odpaly.“

Miura

Druhým důležitým principem je plynulý přechod designu a technických parametrů hlavy hole z dlouhých želez přes střední až po krátká železa. Hole Miura jsou nepřekonatelné v tom, jak zvládají spojení mezi úhly hlavy hole, její hmotností a designem napříč celou sadou.

Tajemství procesu výroby holí Miura je kování měkké oceli ve 14 krocích. Každý krok při výrobě je pod bedlivým dohledem zakladatele Katsuhiro Miury. Z nich některé jsou natolik unikátní, že je provádí pouze on sám.

Více informací o značce Miura a jejich portfoliu produktů najdete na oficiálních stránkách miuragolf.com.

Kateřina Sedláková
Kateřina píše články o golfu a zpracovává pro vás podklady od našich fitterů a trenérů. Shání pro vás zajímavé informace a zároveň se vám věnuje na našich sociálních sítích.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *