Leden 2 2017
A na závěr golfové sezóny rodinný Texas! ?>

A na závěr golfové sezóny rodinný Texas!

 

Indoorcentrum Golf59 uspořádal 30.prosince turnaj na 9 jamek – Rodinný Texas scramble. Mohli si tak zahrát jak zkušení golfisté, tak i lidé golfem zatím nikdy nepolíbení. Celkem se sešlo 9 týmů o 2-4 lidech. 

Od 10. až do 19. hodiny nás doprovázela výborná atmosféra. Nejmladšími zúčastněnými byly golfisté z naší akademie Jára a Jakub, které najdete i na fotografii.

Na třetím místě se umístil tým Votroubků pod vedením Jiřího Votroubka, který svůj tým výtečně koučoval a podařilo se jim vybojovat výsledek 38 ran. Tým Flídrů pod vedením Tomáše Flídra zahrál výsledek 37 ran a tím získali místo druhé. Kapitán týmu se blýskl svými ranami hned na prvních jamkách, díky kterým byl jeho tým jako jediný v průběhu turnaje na skóre -2! A tak o pouhé dvě rány si pro vítězství došel tým ve složení Milan Vantuch a Milan Vantuch. Nefér, že? Nebojte, o ceny jsme se rozdělili s dalšími účastníky… 🙂

Vítězům gratulujeme a níže si prohlédněte fotografie, které dokládají jakou jsme měli skvělou náladu.

Ještě jednou přejeme jen to nejlepší do nového roku a opět se na Vás budeme těšit za necelých 14 dní u dalšího kola Golf59 Tour. Hrajeme Cog Hills!

Tým Golf59

Rodinný Texas Scramble Rodinný Texas Scramble Rodinný Texas Scramble Rodinný Texas Scramble Rodinný Texas Scramble

Kateřina Sedláková
Kateřina píše články o golfu a zpracovává pro vás podklady od našich fitterů a trenérů. Shání pro vás zajímavé informace a zároveň se vám věnuje na našich sociálních sítích.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *